Diavoorstelling

Om je informatiepagina te versieren, kun je een diavoorstelling plaatsen. Dit is een venster waarin tot 25 van jouw werken langskomen. In dit hoofdstuk leer je hoe jij een diavoorstelling instelt op jouw informatiepagina.

Een diavoorstelling aan je pagina toevoegen

Je kunt op de volgende wijze een diavoorstelling toevoegen aan je informatiepagina. Ga in je beheertool naar 'Informatiepagina's' en klik de pagina aan waar je de diavoorstelling op zou willen plaatsen. Onderaan de pagina-instellingen, onder 'volgorde en afbeelding' zie je de optie 'toon rechts...'. Selecteer hier 'een diavoorstelling van je werk'. Druk vervolgens op 'opslaan'. Er wordt nu een diavoorstelling weergegeven op de betreffende informatiepagina. Deze bestaat uit een selectie van 25 willekeurig gekozen werken uit alle zichtbare groepen op je Fotoport-site.

Opties diavoorstelling met een pakket

Indien je een Fotoport-pakket hebt, heb je uitgebreide opties om je diavoorstelling naar jouw smaak aan te passen. Ga hiervoor in je beheertool naar 'Diavoorstelling'. Je kunt hier een aantal dingen aanpassen. Zet een vink achter 'toon titel van het werk' om de titel van het betreffende werk te tonen in de diavoorstelling. Daarnaast kun je kiezen of de werken in willekeurige volgorde langskomen, of dat ze de volgorde van je groepen volgen. De optie 'vertraging tussen werken' bepaalt hoe lang het duurt tot een werk overgaat in het volgende. Bij 'selectie groepen' kun je de groepen aanvinken waarvan jij wil dat de werken in de diavoorstelling worden opgenomen. Als je klaar bent, druk je op 'opslaan'.