Een account aanmaken

De eerste stap voor het maken van een website met Fotoport, is om een account aan te maken. Dit doe je als volgt.

Schrijf je in

Ga naar de homepage van Fotoport en druk de knop 'Inschrijven'.

Kies je sitenaam

Je ziet nu een nieuw scherm waarin je de gewenste sitenaam op kunt geven. Je sitenaam is ook je gebruikersnaam. Denk er even over na en kies een goede naam, bijvoorbeeld je eigen volledige naam. Vermijd bij het kiezen van je gebruikersnaam generieke termen als 'fotograaf' of 'foto's'. Deze zijn niet toegestaan. Je domeinnaam krijgt automatisch de extensie 'fotoport.nl'. Je kunt na het inschrijven een .nl-domeinnaam aanvragen of je huidige domeinnaam naar ons verhuizen. Hier leer je later meer over.

Jouw gegevens

Voer in het volgende scherm je persoonlijke gegevens in. Het is op Fotoport verplicht om je echte gegevens in te voeren. Wij gebruiken deze gegevens voor eigen administratie en voor eventuele facturering. Je gegevens worden niet getoond aan bezoekers van je Fotoport-site. Ook zullen wij jouw gegevens aan niemand weggeven.

Afronden

Alles ingevoerd? Klik dan op Voltooien. Je krijgt nu binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Hierin staat een link waarop je moet klikken. Als je dat doet, zal je beheertool openen en kun je aan de slag met je website.