Je persoonlijke gegevens

Het is van belang om bij je persoonlijke gegevens je correcte en volledige gegevens in te vullen. Deze gegevens gebruikt Fotoport puur voor eigen administratie en zullen niet aan derden worden verstrekt.

Naam

Onder de velden naam wordt je gevraagd om respectievelijk je voornaam, eventuele tussenvoegsels en je achternaam in te vullen. Indien je niet met je echte naam vermeld wil worden, maar met een pseudoniem, dan kun je contact met ons opnemen door een bericht te sturen naar support@fotoport.nl

Contactinformatie

Vul je adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres in. Bij telefoonnummer 2 kun je een eventueel mobiel nummer invullen. Zorg ervoor dat je e-mailadres altijd actueel is, zodat wij, maar ook de bezoekers van je site via het reactieformulier contact met je op kunnen nemen. Je kunt je gegevens op deze pagina gewoon zelf onderhouden en hoeft wijzigingen niet bij ons te melden.

Wachtwoord

Bij het veld 'wachtwoord' kun je jouw wachtwoord veranderen. Om te voorkomen dat je door een typfoutje een verkeerd wachtwoord krijgt, vragen we je om het wachtwoord twee keer in te typen. Je wachtwoord wordt direct aangepast. Je hoeft een eventuele wijziging van je wachtwoord niet bij ons te melden.

Toon uitgebreide contactinformatie

Je contactgegevens worden standaard niet op je site vermeld. Wil je jouw contactgegevens graag op je website geplaatst hebben, zodat bezoekers gemakkelijk contact met je op willen nemen? Zet dan een vinkje bij 'toon uitgebreide contactinformatie'. Er wordt met deze optie een extra contactpagina aangemaakt waar jouw naam, adres en telefoonnummer op worden weergegeven.

Google Analytics-account

Bij Google Analytics kun je een account aanmaken om de statistieken van je site bij te houden. De code die je van hen krijgt vul je hier in. Deze functie is optioneel. Fotoport biedt geïntegreerde mogelijkheden om het bezoek van je website te analyseren. Deze kun je uitbreiden door een Fotoport-pakket aan te schaffen.

Google verify code

Indien je gebruik maakt van Google Webmaster Tools, kun je hier de code invullen die je hebt gekregen van Google Webmaster Central.

Copyrightwaarschuwing tonen bij rechtermuis-klik

Fotoport maakt het mogelijk om bezoekers op jouw auteursrechten te wijzen. Indien je dit vakje aanvinkt, krijgen bezoekers een copyrightwaarschuwing te zien als zij met hun rechtermuisknop op jouw werk klikken. Zij kunnen dan ook niet op 'Afbeelding opslaan' of 'Afbeelding kopiëren' klikken.

Zoomfunctie bij foto's uitschakelen

Bezoekers kunnen standaard met hun muis je werk van naderbij bekijken. Wil je dit niet, dan kun je het vakje voor 'Zoomfunctie bij foto's uitschakelen' aanvinken om deze functie uit te schakelen.