Publicaties

Als jouw foto in een krant, een tijdschrift of een ander medium geplaatst wordt, kun je dit laten zijn onder het kopje 'Publicaties'. Dit vind je in het menu van de beheertool. In dit hoofdstuk zul je leren hoe je dit kunt doen.

Een publicatie toevoegen

Om een publicatie toe te voegen, ga je naar 'Publicaties' in je beheertool en druk je op 'Voeg een publicatie toe'. Vul vervolgens de naam van het medium in en beschrijf in de omschrijving waar de publicatie over ging, of wat de aanleiding voor de publicatie was.

Vervolgens kun je een afbeelding bijvoegen, bijvoorbeeld een scan van het artikel. Druk hiervoor naast 'Afbeelding' op 'Bestand kiezen' en kies het bestand van je computer. Indien je ook nog een PDF-bestand van het artikel hebt, kun je deze bijvoegen door op 'Bestand kiezen' achter 'PDF' te drukken en het bestand op je computer te selecteren.
Tenslotte kun je naast 'URL' een weblink naar de website van het medium toevoegen. Druk vervolgens op opslaan.

NB: Een artikel kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Verzeker je ervan dat de auteur of uitgever geen bezwaar heeft tegen het feit dat jij de publicatie herplaatst.