Reacties

Als een kunstliefhebber of een andere fotograaf geïnteresseerd is in je werk of je simpelweg een complimentje wil geven, dan kan hij of zij er voor kiezen om je een mailtje te sturen via je Fotoport-site. Dit kunnen zij doen door op jouw Fotoport-site op het knopje 'mail fotograaf' te klikken en een bericht te schrijven. Het bericht wordt daarna via Fotoport verstuurd. Je hoeft je geen zorgen te maken over spam, want jouw e-mailadres is niet zichtbaar. Bovendien is het contactformulier uitgerust met een reCaptcha-beveiliging om automatisch verstuurde mailtjes te voorkomen.

Je berichten inzien

In je beheertool vind je onder het kopje 'Communicatie' de knop 'Reacties'. Hier vind je berichten die via de contactknop op je pagina naar jou zijn verstuurd. De berichten worden ook doorgestuurd naar het mailadres dat jij bij je persoonlijke gegevens hebt opgegeven. Door op een reactie te klikken, kun je het volledige bericht zien. Onder het bericht worden de naam en het e-mailadres weergegeven dat de betreffende persoon heeft opgegeven. Met deze gegevens kun je op het bericht reageren.

De reacties onderhouden

Bevalt het bericht jou niet? Dan kun je op de knop 'Verwijderen' drukken om het bericht te verwijderen. Indien je onverhoopt toch een spambericht ontvangt, kun je op de knop 'Rapporteer als spam' klikken. Wij krijgen dan een melding waardoor wij deze spammer in onze beveiliging op kunnen nemen.

Note bene: Wees voorzichtig met reacties uit het buitenland, dit kunnen onbetrouwbare kopers zijn. Mocht een buitenlandse verkoop betrouwbaar lijken, zorg er dan voor dat je eerst betaald krijgt via je eigen bankrekening en check bij je bank of dit niet kan worden teruggedraaid. Betaalt iemand via Paypal, check dan op je eigen Paypal account of een betaling binnen is en vertrouw niet op een mail die van Paypal lijkt te komen.