Uitbreiding van je website

Een site maken bij Fotoport is gratis, maar je kunt nog meer uit je Fotoport-site halen met onze pakketten. In dit hoofdstuk worden de extra functionaliteiten van de verschillende pakketten uitgelegd.

Fotoport Plus

Breid jouw Fotoport site uit met Fotoport Plus en krijg beschikking tot extra mogelijkheden en functionaliteiten.

Eigen e-mailadres

Met Fotoport Plus krijg je een eigen Fotoport-mailadres. Deze wordt jouwsitenaam@fotoport.nl. Dit adres wordt door ons beschermd tegen virussen en spam.

Betere beveiliging

Daarnaast wordt je site extra beveiligd. Bezoekers die met hun rechtermuisknop op je werken klikken, krijgen een waarschuwing in beeld. Ook wordt er copyrightinformatie (EXIF) aan je werken toegevoegd.

Personaliseer jouw Fotoport-site

Met Fotoport Plus kun je jouw site nog meer aan jouw smaak aanpassen. Zo kun je:

 • Hoge resolutie foto's incl. zoom-mogelijkheid uploaden;
 • Externe links op informatiepagina's toevoegen;
 • Meerdere afbeeldingen per informatiepagina plaatsen;
 • Andere templates kiezen
 • Een gastenboek op je site plaatsen;
 • Je eigen header uploaden;
 • Een onbeperkt aantal werken per dag uploaden;
 • Een pagina-afbeelding op linkspagina plaatsen;
 • Je diavoorstelling verder personaliseren met uitgebreidere instellingen;
 • Een interactieve kaart van jouw locatie, via Google Maps, plaatsen op jouw informatiepagina;
 • Oypo integreren met je Fotoport-site.

Het aanvragen van Fotoport Plus

Fotoport Plus kost maar 4 euro per maand. Je kunt het pakket activeren via je beheertool, onder het kopje 'Uitbreiding van je site'. Indien je het eerst graag even uit zou willen proberen, kun je een gratis maand aanvragen. Indien je binnen een maand na activering weer opzegt, zullen wij niets in rekening brengen.

Je wordt gevraagd om de gewenste wijze van betaling op te geven. Dit heeft betrekking op facturen nĂ¡ je proefperiode. Indien Fotoport Plus toch niet is wat je ervan had verwacht, kun je gedurende de gratis proefperiode vrijblijvend opzeggen door een mailtje te sturen naar admin@fotoport.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Zodra ons systeem je aanvraag verwerkt heeft, wordt Fotoport Plus geactiveerd.

Fotoport Pro

Fotoport Pro is het luxe uitbreidingspakket. Het biedt jouw alle mogelijkheden van Fotoport Plus, met bovendien een eigen domeinnaam, een professioneel e-mailadres en betere vindbaarheid in zoekmachines.

Jouw eigen domeinnaam

Met een domeinpakket zul jij jouw eigen domeinnaam kunnen krijgen. Je kunt kiezen uit .nl, .be, .com, of .eu. Bovendien zal je huidige Fotoport-sitenaam gewoon blijven werken!

Een domeinnaam verhuizen

Heb je elders al een eigen website, maar wil je die graag onderbrengen bij Fotoport? Dat kan. Indien je gebruik maakt van Fotoport Pro, verhuizen wij gratis jouw website. Stuur hiervoor een mailtje naar admin@fotoport.nl.

Jouw persoonlijke e-mailadres

Bij een eigen domeinnaam hoort ook een eigen, professioneel ogend e-mailadres. Met een domeinpakket krijg je een e-mailadres met de naam info@jouwsitenaam.nl.

Betere vindbaarheid in zoekmachines

Met een domeinpakket wordt jouw pakket beter vindbaar in zoekmachines. Als je een eigen domeinnaam hebt, hecht Google namelijk meer waarde aan jouw site dan als het een subnaam van Fotoport is.

Het aanvragen van Fotoport Pro

Fotoport Pro kost slechts 8 euro per maand. Je kunt het pakket activeren via je beheertool, onder het kopje 'Uitbreiding van je site'. Druk onder 'Fotoport Plus' op 'Direct activeren'. Je wordt gevraagd om de gewenste wijze van betaling op te geven.

Zodra ons systeem je aanvraag verwerkt heeft, wordt Fotoport Pro geactiveerd.

Indien je een aanvraag hebt ingediend om een domeinnaam te verhuizen, dan kan het een paar dagen duren voordat jouw domeinpakket geactiveerd wordt doordat wij dan eerst nog even contact op moeten nemen met jouw oude site-host. Maak je geen zorgen, wij laten het pakket pas ingaan op de dag dat jouw domeinnaam is verhuisd.